خوردن پسته برای زخم معده (4 نکته مهم)

خوردن پسته برای زخم معده (4 نکته مهم)

خوردن پسته برای زخم معده

همان طور که می‌دانید؛ غذاها نقش بسیار مهمی را در زندگی انسان‌ها ایفا می‌کنند. حتی این یک حقیقت است که غذاها فرهنگ و سنن یک ملت را معرفی می‌کنند. علاوه بر تنوع در طعم و رنگ، غذاها می‌توانند نقش موثری در سلامتی بدن ما بازی کنند. به طور کلی بدن ما برای ادامه حیات، به یک سری مواد ضروری نیاز دارد. برخی از این مواد ضروری را خود بدن در طی فرایندهایی تولید می‌کند؛ اما بسیاری از آن‌ها را از محیط خارج خود و به وسیله غذا دریافت می‌کند. به همین دلیل نیز حتی کوچک‌ترین وعده‌های غذایی ما، می‌توانند در دراز مدت آثار و نتایج مثبت یا منفی داشته باشند. اگر به طول عمر و هم‌چنین کیفیت زندگی خود اهمیت می‌دهید، حتما برنامه‌ای مشخص را برای تغذیه خود در نظر گرفته‌اید. اگر تا به حال به هرم غذایی مشهور نگاه کرده باشید، می‌بینید که تمام مواد غذایی دریافتی بدن ما در یکی از 4 گروه اصلی تعریف می‌شوند. آجیل‌ها و مغزها را نیز در گروه گوشت، حبوبات و… می‌بینید. این امر نشان‌دهنده این است که آجیل‌ها چیزی فراتر از یک خوراکی لوکس سرو شده در مهمانی‌ها هستند. یکی از مشهورترین این مغزها، مغز پسته است که خواص بی‌شماری نیز دارد. در این مقاله قصد داریم که درباره خواص خوردن پسته برای زخم معده با شما صحبت کنیم و ببینیم که آیا خوردن پسته برای زخم معده مضر است یا مفید؟

زخم معده چیست و چرا ایجاد می‌شود؟

زخم معده چیست و چرا ایجاد می‌شود؟

حتما شما نیز می‌دانید که معده، در حقیقت کیسه‌ای پر از مواد اسیدی و حل‌کننده است که کمک می‌کند تا غذای ورودی به بدن هضم و قابل جذب برای بدن شود. این مواد اسیدی، به طور کلی برای بدن بسیار مفید هستند؛ اما می‌توانند در صورت تغییراتی، برای بدن دردساز باشند. به طور کلی زخم معده یک نوع آسیب به مخاط معده است که می‌تواند به دلایل متعددی مانند افزایش ترشح اسید معده یا نازکی (یا از بین رفتن بخشی از) دیواره معده به وجود آمده باشد. البته امروزه اصلی‌ترین دلیل زخم معده را باکتری به نام هلیکوباکترپیلوری (Helicobacter Pylori) می‌دانند. این باکتری به طور کلی می‌تواند از راه‌هایی مانند آب، غذا و حتی بزاق فرد آلوده نیز به افراد سالم منتقل شود و آن‌ها را بیمار کند. زخم معده به طور کلی یک آسیب خوش خیم است؛ اما در صورت عدم درمان می‌تواند به یکی از مهم‌ترین دلایل ابتلا به سرطان معده تبدیل شود. متاسفانه سرطان معده نیز سومین علت مرگ ناشی از سرطان شناخته می‌شود.

علائم زخم معده چیست؟

علائم زخم معده چیست؟

به طور کلی، رایج‌ترین علامت ابتلا به زخم معده، احساس سوزشی از استخوان جناغ سینه تا بالای ناف است. این درد و سوزش می‌تواند عموما یک ساعت پس از وعده‌های غذایی شروع می‌شود و می‌تواند حتی تا ساعت‌ها نیز ادامه پیدا کند. این درد می‌تواند در زمان خالی بودن معده، بدتر شود و حتی می‌تواند مانع از خوابیدن شما شود. بنابراین مهم است که حتما برای درمان آن به پزشک مراجعه کنید. برای افرادی با زخم معده، رژیم غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و می‌تواند در تعیین میزان، شدت و حتی مدت زمان سوزش و درد موثر باشد.

خوردن پسته برای زخم معده

توجه داشته باشید که منظور از خوردن پسته برای زخم معده خوردن پسته خام است. پسته و آجیل‌های بوداده و شور می‌توانند شرایط زخم معده را بدتر کنند. در این قسمت به توضیح برخی از خواص احتمالی خوردن پسته برای زخم معده می‌پردازیم. اگر تصمیم به خرید اینترنتی پسته دارید میتونید در kivaaz سفارش خودتون رو ثبت کنید.

  • در هر 100 گرم پسته خام، حدود 5.60 میلی گرم ویتامین C وجود دارد. ویتامین C می‌تواند به بهبود زخم معده کمک کند.
  • پسته دارای خواص پری بیوتیک است. این خاصیت به پسته این اجازه را می‌دهد تا ترکیبات میکروبی دستگاه گوارش و از جمله معده را تنظیم و تقویت کند. فیبرهای رژیمی فراوانی که در پسته وجود دارند، می‌توانند یک منبع غذایی مناسب برای باکتری‌های دستگاه گوارش محسوب شوند. این عمل به طور کلی با ایجاد تعادل، می‌تواند به بهبود وضعیت دستگاه گوارش کمک کند.
  • به طور کلی داشتن یک رژیم غذایی سرشار از مواد آنتی اکسیدانی می‌تواند به بهبود شرایط التهابی بدن از جمله زخم معده کمک کند. پسته نیز سرشار از مواد آنتی اکسیدانی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین E، A، C و… است.
  • استفاده از پسته می‌تواند در کاهش درد معده موثر باشد.

به طور کلی تحقیقی نشان نداده که استفاده از آجیل و خوردن پسته برای زخم معده می‌تواند اثرات منفی داشته باشد و بر طبق سایر تحقیقات، شما می‌توانید با مصرف متعادل مغز پسته، از سایر خواص آن نیز استفاده کنید. پسته می‌تواند به طور کلی در سلامت دستگاه گردش خون و خصوصا قلب، مغز، پوست و مو و… تاثیرات بسیار مثبتی برجای بگذارد. تنها نکته مهم این است که حتما مصرف پسته را در حد متعادل نگه دارید و اگر به آن حساسیت دارید نیز به هیچ وجه آن را مصرف نکنید.

نوشتهٔ پیشین
طرز تهیه شیرینی پسته ای
نوشتهٔ بعدی
طرز تهیه میگو با سس پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات