صادرات پسته به عراق

صادرات پسته به عراق

صادرات پسته ایران به عراق (منبع)

میزان تناژ صادراتی : ۴,۴۴۰,۸۲۳

ارزش ریالی : ۱,۴۴۳,۱۸۴,۵۱۹,۸۰۵

ارزش دلاری : ۴۰,۷۵۱,۱۸۵

واردات پسته عراق (منبع)

میزان صادرات پسته عراق

صادرات پسته عراق

میزان واردات پسته عراق

چگونگی صادرات پسته به عراق

صادرات پسته به عراق از ایران دارای رونق زیادی است. ایران حدود 24 درصد از سهم صادرات پسته به کشور عراق را در اختیار خود دارد. کشورهای عربی از پسته در تهیه انواع غذاها و شیرینی های خود استفاده می کنند. به غیر از این پودر پسته در قنادی های آنان بسیار پر مصرف می باشد. در کشور عراق کمتر از پسته به عنوان تنقلات استفاده می نمایند.

بهتر است بدانید که تاجران عراقی بیشتر ترجیح می دهند تا محصول پسته به صورت فله ای وارد کشورشان شود. به همین خاطرات در صادرات پسته به عراق لازم نیست صادرکنندگان خود را درگیر تهیه بسته بندی نمایند.

نوع پسته محبوب در صادرات عراق

یکی از بازارهای پرفروش پسته برای عراقی ها، خراسان است. خیلی از پسته هایی که به عراق صادر می گردد نوع ارزان (فندقی،پسته دامغان) آن و به صورت فله ای می باشد. اما پسته های مرغوب و گران (اکبری، کله قوچی) را هم در کارتن های ده کیلوگرمی به عراق صادر می کنند. پرفروش ترین نوع پسته برای صادر کردن به عراق به مدل های بادامی و فیض آبادی هم میشه اشاره کرد. (میتونید قیمت پسته را بصورت روزانه در صفحه مربوطه بررسی کنید)

مشکلات موجود در صادرات پسته به عراق

مشکلات موجود در صادرات پسته به عراق

متاسفانه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پسته در ایران از قوانین گمرک این دو کشور خبردار نیستند و همین امر موجب رسیدن ضرر و زیان به آنها می شود. همچنین مشکلات زیادی هم برای ترخیص کنندگان ایرانی و عراقی ایجاد می کنند.

برای جلوگیری از پیش آمدن چنین مشکلاتی، صادرکنندگان باید ابتدا به اتاق های بازرگانی شهر خود مراجعه کنند تا از قوانین گمرکی در مورد صادرات پسته آگاه شوند. یکی از مسائلی که صادرکنندگان برای صادرات پسته به عراق باید در نظر بگیرند، نوع بسته بندی کالا، تاریخ تولید و انقضای محصولشان می باشد. همچنین برای صادر کردن پسته باید دارای مجوز، اسناد لازم برای ترخیص و استانداردهای داخلی و بین المللی باشند.

بد نیست بدانید که سازمان توسعه تجارت ایران اجازه صادر کردن هر محصولی به عراق را به این شرط مجاز می داند که دارای لیبل عربی یا انگلیسی باشد. سازمان تجارت عراق هم وجود لیبل به هر دو زبان را روی محصولات صادراتی لازم می داند.

شیوه های گوناگون ارسال بار به عراق

حمل جاده ای

امروزه کاربردی ترین روش حمل، بارگیری در مبدا ایران و ارسال مستقیم به عراق به وسیله ی کامیون های استاندارد می باشد که علاوه بر رضایت مشتری، امنیت کالا، باعث تسریع در روند حمل و بهبود بارگیری می شود. از دیگر شیوه های ارسال بار میتوان به بارگیری در مبدا ایران و ارسال به پایانه های گمرکی مرزی ایران اشاره کرد. در این روش بار از هر نقطه در کشور ایران بارگیری شده و به مرزهای گمرکی ایران و عراق از جمله مرز تمرچین، مرز سومار، مرز باشماق، مرز خسروی و مرز مهران ارسال می شود و از آنجا به وسیله ی کامیون های عراقی بارگیری و سپس به سمت مقصد حرکت می کند .

حمل دریایی

حمل بار به عراق به صورت حمل و نقل دریایی از طریق بنادر جنوبی ایران به بندر ام القصر صورت می پذیرد.

حمل هوایی

حمل بار هوایی از مشهد، تهران و فرودگاه های بین المللی ایران به نجف، بغداد و بصره در کوتاه ترین زمان ممکن صورت می پذیرد.

برای خرید پسته و تامین بار صادراتی بصورت فله و بسته بندی با شماره درج شده در صفحه تماس با ما ارتباط بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
صادرات پسته به ترکیه
نوشتهٔ بعدی
صادرات پسته به اسپانیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات