قرص پسته برای انبارداری پسته (4 نکته نحوه استفاده)

قرص پسته برای انبارداری پسته (قرص آلومینیوم فسفید)

قرص پسته برای انبارداری پسته (قرص آلومینیوم فسفید)

شیوه فراوری پسته تاثیر بسیار زیادی در تکثیر آفات در انبار دارد. سطح آلودگی ترمینال های سنتی بیشتر از ترمینال های مکانیزه می باشد. عواملی که باعث به وجود آمدن آلودگی و مساعد شدن زمینه برای شیوع آفات می شوند شامل نوع ترمینال، نوع ادوات ترمینال، نوع پسته ای که به ترمینال وارد می شود، فراوانی پسته های ترک خورده و آلودگی های محصولاتی که روی زمین ریخته شده، می شود. برای خرید پسته از انبارداران و کشاورزان پسته میتونید از طریق kivaaz ارتباط بگیرید.

وجود احتمالات مختلف برای آلودگی انبارهای این محصول باعث می شود تا برای مقابله با این موضوع از قرص آلومینیوم فسفید یا همان قرص برنج استفاده شود. این قرص دارای ترکیبات خطرناکی است که آن را در ردیف سیانور قرار می دهد. این قرص باید در محدوده ای دور از زندگی انسان و دام استفاده گردد. حتی استشمام بوی این قرص خطرناک می باشد. به همین خاطر تا زمانی که لازم نشده است نباید از این قرص استفاده نمود. قرص آلومینیوم فسفید در مدت زمان کوتاهی هزاران بید، رتیل، عقرب، عنکبوت و آفات دیگر را از بین می برد. در صورتی به درستی از قرص پسته استفاده کنید تاثیر منفی ای روی قیمت پسته شاهد هستید.

نحوه استفاده از قرص آلومینیوم فسفید در انبارهای پسته

این قرص در بعضی از صنایع به عنوان نیمه هادی استفاده می گردد. به همین خاطر باید زمان استفاده از آن تمام پریزهای برق محیط انبار را با چسب و نایلون ایزوله نمایید. تمامی وسایل الکترونیکی موجود در محیط را از آنجا خارج کنید.

تمامی دستگاه های تهویه انبار را خاموش کنید و تمام دریچه ها را ببندید تا به این صورت جریان هوا در انبار قطع گردد. تمامی درزها و شکاف ها را با درزگیر بگیرید.

برای تاثیر بیشتر روی گونی های پسته، پلاستیک های بزرگی قرار دهید و قرص را در بین گونی ها و زیر آن بگذارید. بین 72 تا 48 ساعت محیط انبار ضدعفونی می شود.

نکات استفاده از قرص آلومینیوم فسفید در انبار پسته

توصیه می شود گونی ها را روی چهارپایه ای قفسه بندی شده بگذارید. به صورتی که گونی ها حدود 25 الی 20 سانتی متر از کف زمین فاصله داشته و همچنین دارای فاصله ای بین 10 تا 5 سانتی متر از دیوارهای اطراف باشد.

گونی های حاوی محصول را به یکدیگر نچسبانید تا جریان هوا به راحتی میان گونی ها رد و بدل شود.

برای اینکه قرص ها با پسته ها تماس نداشته باشند، آنها را داخل یک قوطی کبریت بگذارید و بعد روی قوطی را چند سوراخ ایجاد نمایید.

در صادرات پسته نحوه ی انبارداری تاثیر بسزایی در تایید بار دارد و باید به درستی انجام شود، حتما غیر از نکات بالا با یک متخصص طبق انبار خود مشورت کنید تا با مشکلی روبرو نشوید.

نوشتهٔ پیشین
نحوه انبارداری پسته خشک (3 نکته مهم)
نوشتهٔ بعدی
آفات انباری پسته و نحوه کنترل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات